Takšni so danes člani skupine Game Over

Foto: Marko Delbello Ocepek Mark, Dennis, Steffanio, Game Over Foto: Marko Delbello Ocepek Game Over Cirkus Foto: Marko Delbello Ocepek Marko Popović, Mark, Game Over Foto: mediaspeed Game Over Foto: mediaspeed Game Over Foto: mediaspeed Game Over Foto: mediaspeed Game Over Foto: mediaspeed Game Over Foto: mediaspeed Game Over Foto: mediaspeed Game Over
Pred nekaj dnevi so v ljubljanskem Cirkusu nastopili fantje skupine Game Over. Se še spomnite, kakšni so bili pred petnajstimi leti?
Oglej si celoten članek

Denis, Mark in Steffanio so člani ene najbolj priljubljene slovenske fantovske skipine, skupine Game Over. Fantje so bili pred približno petnajstimi leti najbolj zaželeni mladeniči v Sloveniji. Takrat so za njimi vzdihovale najstnice, danes dvajset- in tridesetletnice. Dekleta, ki so si takrat sobe krasile z njihovimi slikami, si jih danes želijo samo zase. To je bilo jasno tudi na njihovem nastopu v ljubljanskem Cirkusu, kjer so mladenke popolnoma ponorele.

V galeriji si poglejte, kakšni so bili člani skupine na začetku kariere in kakšni so danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:21 9. Oktober 2016.

    V čemu je fora, da si cepec?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.