Takšno je vaše ljubezensko življenje: Izračunajte si osebno številko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Numerologija narekuje, da med številkami in ljudmi obstaja vez, ki se je ne da kar tako prekiniti. Izračunajte si svojo številko in spoznajte, kakšno ljubezensko življenje vas čaka. Kakšna je vaša usoda?
Oglej si celoten članek

ŠTEVILO 1

To so osebe, ki na ljubezen gledajo zelo racionalno, premišljeno in na intelektualni osnovi. Težko jih je zadovoljiti. Če boste od njih zahtevali, da naj bodo poslušni, boste kot rezultat dobili slabo voljo in agresijo. Z njimi morate biti zelo potrpežljivi in jim dajati dovolj motivacije, saj so zelo nagnjeni k varanju, če jim v zvezi postane dolgčas.

ŠTEVILO 2

To so zelo izbirčne osebe. Ob sebi si želijo praktične in inteligentne osebe. So veliki materialisti, zato se bodo verjetno odločili za osebo, ki jim lahko ponudi bolj lagodno življenje. Z njimi se nikoli ne boste prepirali, saj so zelo lahkotnega značaja in si nič ne jemljejo k srcu. So zelo zveste in požrtvovalne osebe, če osebo, s katero so v zvezi, resnično ljubijo.

ŠTEVILO 3

predvsem si želijo iskrenega prijateljstva. Šele, ko čutijo, da lahko nekomu popolnoma zaupajo, se spustijo v kaj več. Nikoli se ne zaljubijo na prvo žogo. Njihova ljubezen temelji na spoštovanju in popolni predanosti partnerju. Vse težave rešujejo z iskrenim pogovorom.

ŠTEVILO 4

So osebe, ki si želijo dolge in stabilne zveze. Obožujejo poroke in se tudi same za skos v zakonski jarem odločijo zelo hitro. Velikokrat se jim zgodi, da si izberejo napačnega partnerja. V ljubezni so zelo dolgočasni. Miren in stabilen odnos je edini življenjski cilj oseb s številko 4. v zvezah so zelo zvesti, poslušni in pripravljeni na kompromise.

ŠTEVILO 5

Hrepenijo po ljubezni, ki bi trajala celo življenje. Vsaka laž jih globoko prizadene in takšne stvari težko pozabijo. Za njih je smisel življenja, da najdejo pravo ljubezen. Ko niso v zvezi, se ne počutijo žive. Napaka, ki jo delajo v zvezah je, da so nezreli in da preveč hrepenijo po svobodi.

ŠTEVILO 6

Osebe, ki so zelo nagnjene k spremembam. Niso za dolgoletne zveze, ki bi trajale in trajale. Nenehno iščejo nekaj več, nekoga boljšega, drugačnega. So zelo nežni in sočutni, a vedno se ozirajo za drugimi potencialnimi partnerji. Zato je veliko ljudi, ki imajo številko 6, pravi ljubezen našlo šele v starejših letih, ko so že spoznali, da je v resnici nekdo zelo dober za njih.

ŠTEVILO 7

Usojeno jim je, da imajo več zvez. Uživajo v avanturah in v spogledovanju. Veliko ljudi s tem številom se večkrat poroči. Nenehno iščejo nekaj novega, vznemerljivega. Velikokrat se jim zgodi,n da ne ločujejo med ljubeznijo in strastjo.

ŠTEVILO 8

Njihovo ljubezensko življenje je v nenehnem pogonu. Vedno je prisotna akcija in spremembe. Želijo si raznolikosti, zato imajo velikokrat za seboj več zakonov, preden najdejo tistega pravega. Za pravo, dolgo zvezo se odločajo šele po 40. letu starosti.

ŠTEVILO 9

Osebe, ki so v mladosti imele kar nekaj zvez s starejšimi partnerji. Radi imajo zrelost. Radi imajo neobičajno in netipično. Velikokrat so v ljubezni razočarani, a se z razočaranjem zelo hitro sprijaznijo in prebolijo zlomljeno srce.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.