Takšno je zdravstveno stanje srbskega pevca

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Iz bolnišnice so prišle nove informacije o zdravstvenem stanju Darka Lazića.
Oglej si celoten članek

27-letni Darko Lazić se je 23. oktobra huje poškodoval v prometni nesreči, ki sta ji botrovala prevelika hitrost in vožnja pod vplivom alkohola. Pevec ni bil privezan z varnostnim pasom. Nekaj časa je bil v kritičnem stanju, zdaj pa se njegovo zdravstveno stanje počasi izboljšuje. 

Kot poroča Blic, je pevec pri zavesti in tožil zaradi bolečin v nogi. Njegovo stanje se je izboljšalo do te mere, da ga bodo zdravniki v prihodnjih dneh lahko operirali poškodovani kolk. Zdravnike naj bi še vedno skrbelo stanje njegovih pljuč in ledvic, zato so zelo previdni, ko odgovarjajo na vprašanja o tem, kako bo potekalo njegovo okrevanje.

Ob njemu je družina in njegovo dekle Marina. Prav njo bi si pevec v teh dneh najbolj želel ob sebi. 

Magazin 27-letni srbski pevec še vedno v kritičnem stanju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.