Takšno kavo pijejo psihopati

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kakšno vrsto kave imate najrajši sami? Če je odgovor črna, je po izsledkih raziskav velika verjetnost, da ste psihopat.
Oglej si celoten članek

Independent poroča, da so izsledki  raziskave, ki jo je vodila profesorica Christina Sagioglou iz Univerze Innsbruck v Avstriji, odkrili zanimivo povezavo med črno kavo in psihopatskimi tendencami.

Sadizem, narcisizem in makiavelizem

Izsledki omenjene raziskave so pokazali, "da ljudje, ki imajo radi grenke okuse, kot sta črna kava in tonik, bolj verjetno kažejo znake makiavelizma, sadizma in narcisizma, kar pomeni, da so bolj nagnjeni k neodkritosrčnosti, vzvišenosti, sebičnosti in pridobivanju zadovoljstva na račun bolečine drugih ljudi,“ navaja omenjeni medij.

Se morda v tem opisu najdete tudi sami?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 22:17 16. Oktober 2015.

    oho,potem pa sem tudi jaz psihopatinja...nisem vedela do zdej.....kako poneumljen članek je tole,buh se smili urednika,no

  • 20:31 16. Oktober 2015.

    ja, kolko psihopatov nas je tle???? verjetno zelo dosti!!!!!! sam idiot je pa sam novinar!!!!!

  • 18:55 16. Oktober 2015.

    Mene bolj zanima ali je bila ta raziskava sploh narejena? Al so le nekje prebral da muslimani pijejo črno kavo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.