Takšno poročno obleko je imela Nika Urbas

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Ste pričakovali takšno obleko?
Oglej si celoten članek

Nika Urbas, sodnica oddaje Zvezde plešejo, ki je Slovenijo zaradi svojih sočnih komentarjev razdelila na dva pola, se je pred dvema letoma poročila z novinarjem Matjažem Ambrožičem. Večno zvestobo sta si obljubila avgusta 2015 v majhni cerkvi v Loki pri Mengšu, kjer je Nika odraščala, kot je povedala za slovenski Cosmopolitan.

Nika se je cerkveno poročila v Sloveniji, civilni obred pa sta z Matjažem imela v Londonu, kjer živita že 12 let. Parček se je poročil po 18. letih zveze. Nika je usodni da dahnila v preprosti, kratki poročni obleki s kratkimi rokavi. Namesto vlečke pa si je omislila damski klobuček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.