Takšno presenečenje so sodelavci pripravili za Petro Kerčmar in Janija Muhiča

Foto: prtcsr
Foto: prtcsr
Oba sta bila nad presenečenjem vidno ganjena.
Oglej si celoten članek

Med vodenjem dnevnoinformativne oddaje 24 ur so sodelavci za Petro Kerčmar in Janija Muhiča ob njuni 10. obletnici skupnega vodenja te oddaje pripravili prav posebno presenečenje.

Po tem, ko sta Petra in Jani napovedala Janija Usenika ter prispevek o črnem panterju, ki se potika ob srbsko-hrvaški meji, se je Jani Usenik najprej opravičil ter povedal, da ne bo sledil prispevek o črnem panterju, temveč prispevek o dveh pravih mačkah, ki jih imajo zelo radi v oddaji.

Petra je pred tem vodila osrednjo dnevnoinformativno oddajo z Edijem Pucerjem in Matjažem Tankom, Jani pa večerno oddajo. V prispevku so prikazali nekaj njunih skupnih utrinkov iz preteklosti ter pohvalili njuno delo. Petra in Jani sta bila ob presenečenju kar malce v šoku, Petra je ob tem komaj zadrževala solze sreče. Sodelavcem sta se zahvalila za presenečenje in vidno ganjena nadaljevala z vodenjem oddaje.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:57 15. Marec 2023.

    Tale na sliki zgleda, kot mali hitlerjung.

  • 13:10 17. November 2022.

    muhić je tele na kubik

  • 09:35 17. November 2022.

    najvecji laznivski portal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.