Takšno reklamo so Damjanu Murku naredili naključni Mariborčani

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Damjan je navdušen nad brezplačno reklamo.
Oglej si celoten članek

Štajerski slavček Damjan Murko je pred kratkim predstavil novo pesem Šok. Prav zaradi te pesmi se je sredi Maribora pojavila skupina fantov, ki so se po štajerski prestolnici sprehajali z velikim penisom iz pene, na katerem je pisalo Denis. Murko namreč v referenu svoje nove pesmi poje: "Potem pa šok! O moj bog! Ko sleče se, saj to ni res. Saj pod krilom skriva ona penis, večjega kot moj prijatelj Denis."

"Prijatelji so me klicali in mi rekli, da gre za dobro marketinško potezo. Vsi so mislili, da imam jaz kaj s tem. Vendar nisem imel prstov vmes (smeh). Očitno se je nekdo spomnil tega in mi naredil popolnoma brezplačno promocijo. Ljudje so se baje s tem penisom celo fotografirali," je za Žurnal24 povedal Damjan. Dodal je, da se Mariborčanom zahvaljuje za takšno reklamo in jih spodbuja: "Še več takšnih akcij! Lahko kar turnejo s penisi po Sloveniji. Potem pa bi to lahko povezali s predsedniško kampanjo."

"To dvoje bi lahko povezali, zakaj pa ne. Vedno pravim, da že več kot desetletje penetriram v zavest vsakega Slovenca in dokler bo tako, da mi bo občinstvo verjelo, je to izjemno pomemben faktor za uspeh. To bi lahko bil tudi eden od sloganov moje predsedniške kampanje. Če jim je to všeč ali ne, je pa to njihov problem," v smehu pove Damjan in doda, da zaenkrat ne ve, kako napreduje zbiranje podpisov, ki jih potrebuje, da bo lahko kandidiral za predsednika Slovenije: "Glede tega sem zelo neobremenjen. Povedal sem, da če si ljudje želijo sprememb, jim lahko pomaga svežina nekoga, ki bo resnično gledal na malega človeka."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • ode
    00:05 1. Julij 2017.

    Pravi Rožle - za naslednji film o Kekcu.

  • 16:31 30. Junij 2017.

    Predvidevam da si cinik,če nisi si ista budala,kot ta ksiht

  • 08:09 30. Junij 2017.

    izvrstna glasba, še boljši tekst, petje odlično, opazen naglas, odličen video spot, ... pa naj še kdo reče da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.