Talent Žiga Lakner bil klinično mrtev

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Finalist Žiga Lakner je razkril svojo bridko izkušnjo.
Oglej si celoten članek

Žiga Lakner, ki je postal eden izmed prvih polfinalistov šova Slovenija ima talent, nastopil v finalu in navdušil s svojim kontratenorjem, je razkril svojo težko izkušnjo. Za revijo Nova je povedal, da se je rodil klinično mrtev. Ob rojstvu se je tako za njegovo življenje boril priznani strokovnjak ginekologije, dr. Vasilij Cerar. "Hvaležen sem mu za vse življenje," je povedal Žiga.

Na naše vprašanje, do kakšnih zapletov, je prišlo, pa je Žiga odgovoril: "Tega pa ne vem točno, bi moja mama vedela. Oživljali so me, boril sem se za življenje."

Mladi pevec je osupnil z redkim glasom – kontratenorjem. Njegov talent mu sicer ni prinesel zmage, ga je pa pohvalil žirant Damjan Damjanovič, rekoč, da "mu bo marsikatera profesionalna operna pevka v Sloveniji zavidala višino in konec koncev določeno barvo v registru".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:48 24. Junij 2013.

    Niso verjemi, sem preveril... oprosti če si zaljubljen v Žigo in če sem te užalil, nisem vedel da si njegov …

  • 13:56 24. Junij 2013.

    tebi so pa možgane kot zgleda.

  • 11:45 24. Junij 2013.

    A temu su jajca odrezal da tko žvrgoli?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.