Talibani, bežite, prihaja James Bond!

Foto: Žurnal24 Daniel Craig bo že tretjič lovil "slabe fante".
James Bond, tajni agent njenega visočanstva 007, ima nove sovražnike. V najnovejšem filmu bo preganjal talibane in preprodajalce heroina v Afganistanu.
Oglej si celoten članek

Tako kot v Casino Royale in Quantum of Solace bo tudi v novem filmu, ki naj bi na filmska platna prišel leta 2011, seksi vohuna igral Britanec Daniel Craig.

Scenaristi, ki bodo spisali nove dogodivščine Jamesa Bonda, so v Kabulu "zasliševali" osebje tamkajšnje britanske ambasade o življenju v prestolnici od vojne porušene države, pri pisanju scenarija pa jim s svojimi izkušnjami pomaga tudi nekdanji član ekipe za boj proti drogam na britanskem zunanjem ministrstvu.

"Pos kušajo si ustvariti čim boljšo sliko o vojaškem položaju v Afganistanu," je razkril vir pri Eon Productions, filmskem studiu, ki snema že 23. film o slavnem vohunu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.