Tamara Ecclestone je noseča

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kmalu po poroki je Tamara Ecclestone že zanosila.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletna zvezdnica Tamara Ecclestone je v 14. tednu nosečnosti. S soprogom Jayjem Rutlandom, s katerim se je poročila letos junija, se zelo veseli svojega prvorojenca. "Res imam srečo. Nikoli si nisem mislila, da se bo vse tako hitro zgodilo. Noro je, kako je življenje skrivnostno. Jay ima rad otroke in zelo se veselim naslednjega obdobja v najinem razmerju," je povedala.

Tudi Jay se veseli svoje nove vloge. "Bilo je čudovito leto, spoznal sem in se poročil z mojo prelepo ženo. Sedaj pričakujeva prvega otroka in se veseliva najinega naslednjega skupnega koraka."

"Moja mama je bila ob novici presrečna, tako kot oče. On obožuje dojenčke,"
je še povedala Tamara o svojih starših, Slavici in Bernieju Ecclestone, ki ji bosta pri vzgoji otroka vzor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.