Tamara iz Kmetije pravi, da je bila resnica gledalcem prikrita

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Finalistka letošnje Kmetije, Tamara, je tako razočarana nad šovom, da ne bi šla v noben šov več.
Oglej si celoten članek

Ste bili veseli, ko so vam tekmovalci omogočili ponoven vstop v šov?
Presenetilo me je, da so me izglasovali in da sem v šovu zdržala toliko časa. Prepričana sem bila, da bom ven letela prej.

Ko ste bili zunaj, ste spremljali šov?
Kmetije nisem spremljala. Vem, kaj se je dogajalo, zato sem razočarana nad tem, kako so bile stvari prikazane. "Damijanov klan“ je bil prikazan kot najslabši, a v bistvu ni bil. Največ prepirov je izbruhnilo zaradi Sabine in Borisa.

Zakaj vas porotniki niso želeli v superfinalu?
Nekatere je prizadela moja iskrenost. Vsem sem povedala, kar si mislim. Nisem bila tiho in nisem pustila, da se iz mene delajo norce. Znala sem se postaviti zase in to jim očitno bilo všeč.

Je morda dejstvo, da ste bili del „Damijanovega klana“, vplivalo na njihovo odločitev?
Mogoče deloma. Morda sem naredila napako, da sem se takoj njim priključila. Res pa je tudi, da se Sabini nisem mogla priključiti, ker je povzročala prepire in spletkarila.

Damijan je bil na začetku zelo priljubljen. Kdaj se je to spremenilo?
Vsi so mu zavidali, ker je družino uspešno vodil. Boris je bil tudi zavisten, ker ni mogel priti na mesto glave družine. Potem pa je bila tukaj še Sabina, ki ga je kritizirala. Ona sicer ni toliko delala, kot je bilo prikazano, je pa povzročala prepire. Skratka, Damijan zaradi njiju ni bil več priljubljen.

Deja vam je med določanjem drugega dvobojevalca dala kamenček in s tem izdala vaše zaupanje, a se kljub temu niste od nje umaknili. Zakaj?
Prišlo je tako daleč, da sam ne moreš preživeti. Moraš se nekomu priključiti.

Veliko prahu je dvignil prepir med Damijanovim klanom in Katjo ter Sabino. Kako sedaj gledate na ta prepir?
Nisem razočarana nad sabo, da sem se s Sabino skregala, ker je ona povzročila ta prepir. Sem pa razočarana, da sem bila tako ostra in izrekla grde besede. Spravila me je ob živce in nisem se mogla zadržati.

Ste se s Sabino ali Katjo pogovorili, zdaj ko je vsega konec?
S Sabino nočem imeti stikov. S Katjo stanujeva precej blizu, a se ne videvava. Z njo se nimam veliko za pogovarjati, saj se najina značaja razlikujeta.

Katera stvar v šovu vas je najbolj prizadela?
Sabina s svojimi žaljivkami. Žal mi je, da sem se spustila na njen nivo.

Kakšni so bili odzivi sokrajanov in družine, ko ste prišli domov?
Tisti, ki me poznajo in vedo kakšna sem, so navijali zame in me podpirali. Vedo, da nisem slaba oseba in da povem, kar si mislim. Všeč jim je bilo, da nisem bila zahrbtna. Komentarji so različni. Vsak si lahko ustvari svoje mnenje. Negativni komentarji me ne motijo. Televizija je televizija, kar je bilo v resnici pa je druga stvar. Tega ljudje ne vedo in si pač na podlagi videnega ustvarijo svoje mnenje.

Bi šli še kdaj v kakšen šov?
Ne. Razočarana sem. Šov sem si predstavljala drugače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:47 25. December 2017.

    Ti si bila popolnoma nepomembna v tej igri,žaljiva,primitivna,nivo kulture podenj,lahko se izgovarjaš ,da so te tvoji podpirali,mislim,da so bili edini,njihova …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.