Tamara iz Kmetije: Zato je bil dvoboj zanjo težji kot za sotekmovalko

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Prva je morala šov Kmetija zapustiti Tamara, ki je dvoboj izgubila proti Katji. Preberite, kaj nam je zaupala po izpadu iz šova.
Oglej si celoten članek

Foto: POP TV tamara Kdo bi si bolj kot vi zaslužil odhod domov in zakaj?
Mislim, da bi si odhod zaslužila Katja. Sicer je Darja govorila, da sva midve z Majo najmanj delali, a to ni res. Midve z Majo sva ograjo dokončali, prebarvali vse …  Katja pa je bila pek, se sprehajala gor in dol ter čakala, kdaj ji bo kdo kaj naročil.

Kako bi ocenili Darjo kot vodjo?
Darja je bila kot glava družine zelo nesposobna. Ni nas znala pravilno voditi. Katerega koli dela se je lotila, ga je naredila na pol, tako da smo bili vsi zmedeni.

Ste ji zamerili, da vas je določila za prvo dvobojevalko ne da bi se posvetovala z drugimi?
Zelo sem ji zamerila, ker je mene nominirala. Pogovarjali smo se in vedeli smo, da bodo mlinarji izbrali prvega dvobojevalca. Pri mizi smo vprašali, če si kdo želi domov … Darja je vstala od mize, šla do Damijana in rekla, da si želijo, da gresta domov jaz ali Maja, ampak da si bolj želi, da grem jaz. To sem ji zelo zamerila, ker ni dala nikomur priložnosti, da bi ga spoznala, ampak je le želela komandirati, jaz pa se ji nisem pustila.

Ko ste odšli, je Darja rekla, da je vesela, da ji ne bo treba več gledati vašega afnanja in da tudi niste bili preveč delavni. Kako to komentirate?
Darji je šlo očitno v nos, ker smo bili večino časa vsi dobre volje in smo se zabavali. Jaz v tem ne vidim nič slabega. Če delo opravljaš z dobro voljo, je na koncu bolje opravljeno, kot če ga opravljaš s slabo voljo in na silo.

Kaj v Kmetiji najbolj obžalujete?
Najbolj obžalujem, da nisem hodila k ograji in se pogovarjala z mlinarji, ker točno vem, da se potem to ne bi zgodilo.

V vaši predstavitvi piše, da vas moti zahrbtnost. Ste jo v Kmetiji doživeli? Od koga in kako se je zahrbtnost pokazala?
V Kmetiji sem zahrbtnost doživela od dveh oseb. Prva je bila Darja, ko je šla do Damijana in rekla, da naj mene nominirajo. Nam pa je to predstavila, kot da so se oni tako odločili. Drugi pa je Robi, saj nama je z Majo ves čas govoril, kako sva luštni in oh in sploh. Ko pa je izvedel, da sem nominirana, je šel do Darje in ji rekel, da se je pravilno odločila.

Dvoboj, med katerim ste morali jajca z visokega stebra spraviti v košaro na tleh, ste izgubili za eno jajce. Kako težak je bil ta izziv? Vas je bilo strah plezati po drogu?
Izziv se mi ni zdel težek, ampak pred vstopom v resničnostni šov sem imela zvit gleženj, tako da nisem uspela tako urno plezati po lestvi gor in dol. Sreča ni bila na moji strani. Žal mi je še toliko bolj, da sem izgubila le za eno jajce. Sama nase sem bila jezna. Do ene mere se sicer bojim višine, a sem že kot otrok plezala po drevesih, tako da mi ni bil težak izziv.

Katera življenjska izkušnja vas je doslej najbolj zaznamovala?
Osebno sem se na Kmetiji naučila, da preveč zaupam ljudem, to bi morala spremeniti na sebi. Pa včasih preveč burno reagiram.

Če bi se lahko vrnili v šov, kaj bi naredili drugače?
 Vsem bi dokazala, da znamo tudi mestna dekleta delati. Pa z vsemi bi poskušala bit v prijateljskih odnosih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.