Tamara iz Ljubezni po domače: Nikoli si ne bi mislila, da so lahko ljudje tako nesramni

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Obetajo se ji lepši časi.
Oglej si celoten članek

Tamara Korošec, znana iz šova Ljubezen po domače in Ljubezen po domače na kavču, je našla novo službo. Po novem letu bo začela delati v proizvodnji v Mariborski livarni Maribor.

"Čakajo me boljši pogoji. Trgovina je bila zame prenaporna, preveč vsega, zelo stresno in naporne stranke. Nikoli si ne bi mislila, da so lahko ljudje tako nesramni, dokler nisem začela delati v trgovini. Poleg tega skoraj nimaš prostega dneva ...“ je za Žurnal24 povedala in dodala, da je delala na oddelku delikatese, kjer je dela največ. "Se najdejo stranke, ki vidijo, da dela le ena, pa se kljub temu ves čas pritožujejo in imajo 100 komentatorjev na tvoje delo. Da ne omenjam nespoštovanja varnostne razdalje … Katastrofa, nastradamo pa trgovci,“ še pravi temnolaska, ki se novega izziva že zelo veseli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:07 4. December 2020.

    Na oddelku delikatese pa res ni težav z varnostno razdaljo, saj so vitrine vmes, kajne?

  • 15:23 4. December 2020.

    Imajo 100 KOMENTATORJEV na tvoje delo haha

  • 13:32 4. December 2020.

    Kar seješ, to tudi žanješ!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.