Tamara: "Iz tega nikoli ne bo nič"

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Maša in Erik sta si po odhodu Tamare iz šova Big Brother vse bliže in si celo izkazujeta pozornosti, le kaj na to poreče Tamara?
Oglej si celoten članek

Ni težko opaziti, da se Erik in Maša veliko družita, si zaupata, svetlolaska pa je Eriku celo dovolila nekaj, kar do sedaj ni še nobenemu fantu. Erik jo je namreč smel počesati in to v postelji.

A Tamaro, ki pravi, da je Erik ljubezen njenega življenja, to prav nič ne skrbi. "Zelo slabo namigujejo, sama namreč gledam vse posnetke in spremljam šov v živo, zato vem, da iz tega nikoli ne bo nič. Maša je Eriku kot mlajša sestra in ob odhodu iz šova sem ga celo sama prosila, naj zakopljeta bojno sekiro in pazita drug na drugega. Prej sta se oba zaupala meni, sedaj pa drug drugemu, saj se je tako lažje prebiti skozi situacije v hiši. Eriku popolnoma zaupam, pa tudi Maši. Ko mu je na primer zaupala svoje težave doma, si jo je želel objeti, a je rekel, da tega raje ne bo storil zaradi svojega zmajčka, češ da se boji, kako bi to prikazali," je samozavestna Tamara. 

Erik in Maša sta svojo naklonjenost naslednji dan stopnjevala še s poljubi, oziroma Erik, ki je v pijanem stanju Mašo poljubljal po obrazu. Ko smo zaradi omenjenih posnetkov ponovno želeli stopiti v stik z Tamaro,  nam je zvezo prekinila. 

Le kaj pa bi porekla na Erikove in Mašine sinočnje igrice pod rjuho, zaradi katerih se je Primorec že zagovarjal pri Big Brotherju. Menda sta se pod rjuho le držala za roke, jima veramete?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.