Tamara priznala, da jo je bivši tepel

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Po žalostni zgodbi z bivšim je srečo v ljubezni našla v resničnostnem šovu.
Oglej si celoten članek

Izpadla tekmovalka šova Big Brother Tamara Sobotič je po dveh nesrečnih zvezah srečo v ljubezni našla v resničnostnem šovu, saj pravi, da je Erik ljubezen njenega življenja in da bosta romanco nadaljevala tudi zunaj.

Fant, v katerega je bila zagledana, preden je odšla v šov, je pozabljen, v preteklosti pa je pustila tudi sedemletno vezo z bivšim fantom, za katerega ji je celo pokojni dedek svetoval, naj ga zapusti.
"Veliko sva se kregala, bil je zelo nesramen. A zaradi njegovih staršev kaj več ne bi komentirala, ker sem že dobivala sporočila, ko sem ga preveč omenjala. Eriku sem pač povedala določene stvari, ki jih je delal z menoj in tega ne bi rada več pogrevala," je razkrila, na vprašanje, ali je bil bivši do nje tudi agresiven, pa dodala: "V bistvu ja, včasih."

Kaj vse nam je še zaupala brhka blondinka, pa si preberite v jutrišnjem intervjuju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.