Tanja Balabanič: "Ko greš k zdravniku, na koncu pa izveš, da si noseča"

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Naša resničnostna zvezdnica podžgala Facebook …
Oglej si celoten članek

"A veš tisto, ko greš k zdravniku po injekcijo za bolečine, ker misliš, da boš drugače umrl od njih.... Na koncu pa izveš, da si noseča. Evo nas … 2020," je tekmovalka resničnostnega šova Bar in Kmetija Tanja Balabanič šokirala svoje Facebook prijatelje in med drugim dodala še, da je noseča že sedem tednov in da pričakuje fantka. 

Žal pa je bila vse le šala, saj je Tanja na koncu objave pripisala: "Ta post je od nekoga drugega na Facebooku. Sem samo hotela vedeti, kdo prebere moj post do konca." Tanjini prijatelji so se temu smejali, oglasil pa se je tudi zmagovalec Kmetije 2019 in Tanjin sotekmovalec Jan Klobasa, ki se je pošalil: "Mah,jaz pa sem mislil, da bova zibala." Tanjo in Jano so v šovu namreč tudi romantično povezovali, a sta povedala, da je med njima le prijateljstvo, ki očitno traja še danes.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:46 20. Marec 2020.

    Komu mar Tanja

  • 08:38 20. Marec 2020.

    Avtorju tegale članka je potrebno nove tablete predpisat …

  • 08:33 20. Marec 2020.

    Dekletom se zgodi otrok,na fantom............

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.