Tanja o ljubezni in prevari

Tanja Žagar, ki je sicer skrivnostna glede svojega ljubezenskega življenja, se je o tej temi razpela v njeni najnovejši skladbi Številka 3. Je s tem razkrila tudi kakšno svojo skrivnost, glede na to, da je besedilo napisala sama?
Oglej si celoten članek

Kljub izjemno delovnemu poletju, številnih nastopih in kar dveh celodnevnih avtobusnih  izletih  - Blejski in Dobrnški Žagariji, je Tanja Žagar za vse ljubitelje  njene  glasbe pripravila nove pesmi, ki jih bomo še pred koncem leta poslušali na novem albumu, ki bo že 4. po vrsti.

Številka 3 je prvi singel s prihajajočega albuma. Tanja se je tokrat podala v malo bolj aktualne disco plesne ritme in za pesem zopet sama napisala besedilo. Pesem govori  o  partnerstvu  in  prevari, predvsem pa o tem, da ni treba nikogar čakati, saj je izbira le naša.

Žagarjeva se v tem času posveča še zadnjim snemanjem novih pesmi in obljublja, da  bo  novi album,  tako  kot  tudi  nova  pesem  »številka  3«, vsekakor presenetil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.