Tanja o vročih prizorih redkobesedna

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Tanja Ribič je o erotičnih prizorih, ki jih je posnela v novem filmu, redkobesedna.
Oglej si celoten članek

"Vsi smo izkušeni igralci in vsi smo profesionalci. To je v funkciji filma, lika, dramaturgije in zgodbe. Za moj lik je bilo to popolnoma normalno," igralka Tanja Ribič odgovarja na vprašanje, kako je bilo snemati vroče prizore v filmu Atomski z desne režiserja Srđana Dragojevića. "Vemo, s kom delamo, in Dragojević je estet," dodaja igralka.

V filmu med drugimi priznanimi imeni igra tudi njen soprog Branko Đurić - Đuro. Na vprašanje, kako na njene vroče prizore gleda on, Tanja odgovarja, da sta oba poznala scenarij, in poudarja, da "smo vsi igralci".

Igralka je svoje oprsje pokazala v dveh filmih (Kajmak in marmelada in Hvala za Sunderland), vendar ima o razgaljanju svoje mnenje. "Ko pride tovrstna ponudba, se odločim glede na vlogo, lik, sodelavce, scenarij, režiserja in celotno ekipo. Kar se tiče razgaljenja, tako ne razmišljam na tak način," pa odgovarja na vprašanje, za kateri film in za kakšno ceno bi odvrgla vse krpice.

Komična drama Atomski z desne (Atomski zdesna) prihaja v slovenske kinematografe 24. aprila. Napovednik si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:44 20. April 2014.

    a boš to svojim hčerkam pokazala Ribička, kaj? Z ponosom, a ne ? Takim slovenskim ponosom najbrž , haha

  • 00:56 19. April 2014.

    Tud' jest sem izkušen in profesinalen in bi jo na oba načina.Izkušeno in profi,he,he.Šala,tud z ribiško palco se je neb' …

  • 14:49 18. April 2014.

    na osebo brez morale se pa res ne morejo " sline cedit " no

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.