Tanja Ribič izgubila stavo

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Tanja Ribič izgubila stavo, ki jo je sklenila s svojim soprogom.
Oglej si celoten članek

Tanja Ribič in Branko Đurić - Đuro sta v Avstraliji, kjer ima Đuro nastope kot komik. Svoj stand up šov je imenoval "To ni stand up“, s čimer se je očitno strinjala tudi Tanja, saj je dvomila v možev uspeh. Naša slavna zakonca sta tako sklenila stavo, ki jo je Tanja izgubila, saj so bili Đurovi prvi nastopi takoj razprodani.

Gledalci sedaj ne uživajo več le v igralčevih šalah, ampak tudi Tanjinem petju. 46-letnica mora namreč na vsakem nastopu zapeti pesem Zbudi se, s katero je našo državo leta 1997 zastopala na Eurosongu, piše 24sata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:00 11. November 2014.

    Daj božje sreĆe, pa da ostaneta tam doli..!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.