Tanja Ribič prosi za pomoč

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tanja Ribič išče psa Mikija, ki se je izgubil na Štajerskem.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook tanja ribič "Že nekaj dni pogrešamo Mikija! Bili smo pri moji mami na Štajerskem pri Ponikvi pri Šentjurju. Vaščani so pokali s karbidom in revček je odlutal. Drugi dan so ga še videli ... Ko bi vsaj vedeli, če je še živ! Ima štirinajst let in pol, a je vitalen (čeprav malo naglušen in slaboviden). Zelo zelo zelo ga pogrešamo,“ je igralka in pevka Tanja Ribič zapisala na Facebooku.

Kuža je očitno še živ, saj je Ribičeva nekaj ur za prvo objavo na družabnem mediju sporočila, da so psa menda videli v okolici Slovenskih Konjic.

"Lepo prosim za kakršno koli informacijo! Je pa prestrašen in rahlo naglušen. Tudi vidi ne najbolje. Je pa zelo ljubeč kuža!“ je Tanja javnost še enkrat zaprosila za pomoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.