Tanja Ribič: Tako se končala zgodba z njenim psom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tanja Ribič je nekaj dni pogrešala 14-letnega psa Mikija. Na srečo ga je našla.
Oglej si celoten članek

"Mam gaaa! Hvala dobrim ljudem iz Zlakove in Črešnove, hvala Radio Rogla!! Hvala vsem, ki ste me obveščali preko fb in po telefonu!! On je superdečko, pri 14-ih in pol je prehodil približno 30 km! V kratkem prideva se se enkrat zahvalit!“ je presrečna igralka Tanja Ribič sporočila na Facebooku.

Kuža se je izgubil med obiskom Tanjine mami pri Ponikvi pri Šentjurju. Vaščani so pokali s karbidom, kar je psa prestrašilo in je zato zbežal. Da bi Mikija čim prej našli, se je Tanja po pomoč obrnila tudi na svoje Facebook prijatelje.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 14:53 28. April 2017.

    Čestitam, Tanja, da imaš ponovo svoga cakanog psiča. Samo, da nije došel pred cijev duplejnke našeg gruntovečkog šintera Čvarkeša. Taj …

  • 01:02 28. April 2017.

    krizar nisi vreden da te pes poščije ,sory si vreden da te pes poščije

  • 00:06 28. April 2017.

    @križar - idiot, kot prvo ni KUZLA je PES - moskega spola, torej ima med nogami (tacami), to kar ti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.