Tanja si bo oddahnila

Foto: Žurnal24 Tanja pravi, da sta z Gregorjem le soplesalca.
V blejski Festivalni dvorani se je odvil zaključni koncert spomladanske koncertne turneje pevke Tanje Žagar, ki si bo sedaj lahko malce oddahnila.
Oglej si celoten članek

Navihana in energična pevka ima tako za seboj prvo koncertno turnejo, na kateri je predstavila vse nove pesmi iz zadnjega albuma, ter s svojimi pevskimi kolegi odpela marsikatero uspešnico. "Vesela sem, da mi je uspelo izpeljati turnejo in veselim se naslednje," je povedala Tanja, ki je na zaključni prireditvi med drugim odplesala plesno točko, in sicer s svojim soplesalcem iz plesnega tekmovanja Zvezde plešejo Matevžem Ogorelcem, in gledalce popolnoma navdušila. Zdaj si bo punca privoščila zaslužen počitek in uživala v poletnih dneh, jeseni pa se bo spet podala na koncertno pot.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.