Tanja Žagar o očitkih, da je razdrla Mikijevo družino

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Pevka priznava, da je bilo burno.
Oglej si celoten članek

Karlo, sinček Tanje Žagar in Mikija Šarca, je star 15 mesecev. Priljubljena pevka je že nekajkrat povedala, da si želi veliko otrok, pet, če smo natančni, zato je bil presrečna, ko je izvedela, da bo postala mamica. Za revijo Zarja je povedala, zakaj se za materinstvo ni odločila prej. "Včasih stvari v življenju ne gredo tako, kot bi človek želel. Zato je življenje tako zanimivo. Glede na mojo željo bi bilo pričakovati, da imam otročka že prej. Ampak nisem si le želela imeti otroka; zelo mi je bilo pomembno, s kom ga imam. To mora biti človek, ki ga neskončno ljubiš, spoštuješ, s katerim se imaš lepo – vsaj v tem trenutku, saj nikoli ne veš, kaj življenje prinese.“ Tega človeka je našla v svojem menedžerju Mikiju Šarcu, ki ima iz prvega zakona tri otroke.

Tanja je morala, ko se je razvedelo, s kom je noseča, soočati z očitki, da je razdrla družino. Pravi, da je bilo zapisanih veliko neresnic. "Lani je bilo res burno. Marsikaj se je pisalo, tudi zelo veliko neresnic, bila sem veliki krivec. Na srečo imam dobro lastnost: s takimi stvarmi se ne obremenjujem. Sama sem se odločila za delo, ki pa prinaša tudi nelepe stvari. A mi vemo, da imamo lepe odnose. Najpomembnejše je, da se imajo radi naši otroci, torej Karlo s svojim polbratom in polsestricama. Sicer je razlika v letih med njimi velika, a najlepše je, ko jih vidim, da se objemajo, poljubljajo, igrajo. Pomembno je, da ohranijo lepe stike, si pomagajo v življenju. Govorice in obsojanje pa so nepomembni! Rodila sem zdravega otroka – zadela sem na loteriji! Komentarji in forumi, to so tako banalne stvari,“ je še razložila za revijo Zarja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 28

  • 21:00 1. Marec 2019.

    Je prevec tumasta, da bi dojela kaj je povzrocila.

  • 00:50 27. Februar 2019.

    No imam občutek, da če bo res hotela 5 otrok, da bo temu moral kdo krepko pomagat. :)

  • 00:47 27. Februar 2019.

    Pa ljudje brigajte se zase, ne pa za druge. Kaj ima koga za brigat kdo je s kom, pa nekoga …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.