Tanja Žagar objavila ta posnetek

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Tanja Žagar je objavila posnetek z zadnjega koncerta. Je na njem kaj videti?
Oglej si celoten članek

Tanja Žagar po predstavitvi svojega zadnjega videospota Lepo mi je pridno koncertira po državi. Na družbenem omrežju je objavila video z zadnjega koncerta. Pod objavo so se nekateri spraševali, ali se pod pevkino oblekico vidi trebušček ali ne. 

Ali je res videti zaobljen trebušček ali ne, lahko presodi vsak sam. Mogoče pa je to samo posledica porcije čevapov, ki si jih je pevka privoščila pred skokom na oder. 

Pevka je sicer v zadnjem času tarča govoric, da je noseča. Tanja o tej temi molči, svoj pogled na zadevo pa nam je predstavila Mirna Reynolds, s katero sta bili članici priljubljene skupine Foxy Teens. 

 xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:29 16. Maj 2017.

    Pri Ciganih se kaj takega ne dogaja. Ma je koza fuj !

  • 17:32 13. Maj 2017.

    Ali so to ciganski svatje?

  • 16:44 13. Maj 2017.

    Kakšen posnetek.sama ciganarija.Bedno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.