Tanja Žagar se je zavila v molk, njeni novi posnetki pa razkrivajo ...

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Tanja Žagar sledilce razveseljuje s posnetki za klavirjem.
Oglej si celoten članek

Včeraj je odjeknila novica, da je naša priljubljena pevka Tanja Žagar v veselem pričakovanju. Kdaj bo Karlo dobil bratca ali sestrico, ni znano, saj sta se z Mikijem Šarcem zavila v molk, je pa Tanja že večkrat povedala, da si želi velike družine.

Kakor koli že, pevka v teh koronskih časih ni pozabila na svoje sledilce, ki jih kljub strogim ukrepom razveseljuje s svojim glasom. Na Facebooku je objavila dva videa za klavirjem in ob enem zapisala: "Naj pozitivna energija zakroži na vse konce! Vaša profesor'ca!“  Se pod široko majico vidi nosečniški trebušček?
Mi bi rekli, da se ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 05:02 13. Januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • 16:33 12. Januar 2021.

    Po številu komentarjev se vidi koliko nas to briga.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.