Tanja Žagar v oprijeti obleki pokazala poporodno postavo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Najlepša ženska na svetu.“
Oglej si celoten članek

Pred slabima dvema mesecema je naša priljubljena pevka Tanja Žagar drugič postala mamica. Z Mikijem Šarcem sta se razveselila rojstva hčerke, ki sta ji nadela prelepo ime Marina. Par ima še sinčka Karla, ki bo kmalu star štiri leta. 

Tanja v vlogi mame uživa, sreča ji naravnost sije iz oči, kar lahko opazimo tudi na fotografijah, s katerimi je po porodu razveselila svoje sledilce. Tokrat je objavila posnetka, ki sta nastala nekje ob vodi in na katerih Tanja nosi oprijeto poletno obleko.

Vsi se strinjajo, da je pevka videti čudovito, nekdo je celo zapisal, da je najlepša ženska na svetu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:53 9. September 2021.

    Ojoj,bog se usmili.....

  • 13:16 9. September 2021.

    Čudovita postava. Obešalniki niso vsem po okusu. Mesu je le mesu.

  • 12:45 9. September 2021.

    bajsa tako kot njena pokojna mama !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.