Tanja Žagar v veselem pričakovanju!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevki se je očitno le izpolnila velika želja …
Oglej si celoten članek

Tanja Žagar menda pričakuje svojega drugega otroka, kot poroča revija Nova. Da naj bi bila v veselem pričakovanju, se je sicer šušljalo že konec novembra, a je takrat njen partner Miki Šarac za zurnal24.si te informacije zanikal. Ni pa skrivnost, da si je par družino želel povečati že dlje časa in sinu Karlu podariti sestrico ali bratca. Tanja je željo po drugem otroku razkrila že v šovu Zvezde Plešejo, leta 2019, ko je osvojila veliki plesni globus. 

Mediji pišejo, da v silvestrski oddaji trebuščka ni mogla več skriti in da je sicer vedno postavna pevka očitno res v veselem pričakovanju. Čestitke!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 05:09 12. Januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • 14:29 11. Januar 2021.

    spet jo je napumpal tastar , ki ga bo kot najstnik zamenjeval za dedija ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.