Tanjin album najbolje prodajan

Foto: Arhiv Gong Records Tanja Žagar
Na vrhu slovenske prodajne lestvice najbolje prodajanih albumov v Sloveniji v letu 2010 se je znašel album Hvala, ker si ob meni ti pevke Tanje Žagar.
Oglej si celoten članek

Slovenska prodajna lestvica, ki je tedensko objavljena v Vikendu, prilogi Dela in Slovenskih novic, je razglasila najbolje prodajane albume v Sloveniji v letu 2010. Na vrhu lestvice se je znašel album Hvala, ker si ob meni ti pevke Tanje Žagar. V skupni razvrstitvi domačih in tujih albumov je bil četrti najbolje prodajan, pred njo so se uvrstili Gibonni, Susan Boyle in Lady Gaga.

Tudi Tanjin prvi album Tiho, tiho čas beži je bil zelo prodajno uspešen in tako ima pevka še dodatno spodbudo za tretji album, ki ga napoveduje za jeseni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.