Tara Zupančič, bivše dekle Jana Plestenjaka, je nova voditeljica Pop TV

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Tara Zupančič, bivše dekle Jana Plestenjaka, bo odslej vodila rubriko Pop In. V studiu bo zamenjala Oto Roš, ki odhaja na porodniški dopust.
Oglej si celoten članek

''Priložnost vodenja rubrike Pop In je resnično izjemna, zame velika osebna preizkušnja in popolnoma nov izziv, ki ga sprejemam  z željo po učenju in izpopolnjevanju.  Verjetno bo ta priložnost na nek način spremenila tudi moje življenje, ga mogoče celo malo obrnila na glavo," je povedala Tara Zupančič.

Družabna rubrika Pop In velja za stalnico oddaje 24UR na Pop TV in je na sporedu že od januarja 2003. Z leti pa je postala sinonim za televizijski pregled dogajanja v svetu slavnih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:43 14. December 2015.

    Za JP je vsaka vnaprej bivša in samo krinka!?! Če bi ga ženske resnično zanimale, ne bi bilo tolliko bivših!?!

  • 19:46 12. November 2015.

    a ta gospodična je že bivša....sta pa kar zdržala

  • 19:46 12. November 2015.

    a ta gospodična je že bivša....sta pa kar zdržala

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.