Tara Zupančič objavila motor in svojo bradavičko

Foto: Miro Majcen, POP TV
Foto: Miro Majcen, POP TV
Lepa voditeljica POP TV ima veliko strast.
Oglej si celoten članek

Ste vedeli, da Tara Zupančič, televizijska voditeljica in manekenka, obožuje motorje? 

Tako je navdušena nad dvokolesniki, da ima celo svojo hondo, ki jo je letos dobro opremila.

"Nanjo sem “navesila” sissy bar in zadnji pritjaznik. Za kufer, normalno. Saj je že februar, počas se lahko začnem pripravljat, ane? No in čeprav me motorizem uči minimalizma, sem še vedno samo dekle, ki rabi kako šaro več na poti, zato je letošnja investicija romala v kuferovje in vse ostale kovaške pritrjevalne dodatke,“ je zapisala ob dveh vročih posnetkih na motorju. Na enem se je lepotica malce preveč nagnila nazaj in pokazala bradavičko, kar so sledilci seveda opazili.

Fotografija je v oko padla tudi Gregorju Kirschu, nekdanjemu tekmovalcu šova Zvezde plešejo, ki je prav tako strastni voznik motorja. 

"Po mojem imaš ti pol manj šare s sabo kot jaz,“ je pokomentiral posnetka, nato pa sta se Tara in Gregor zmenila, da bosta to nekoč preverila. Najbolj zabaven komentar pa je Tari pustil njen kolega s POP TV, pevec Simon Vadnjal, ki jo je vprašal, ali jo je zgrabilo v križu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:33 3. Februar 2021.

    Še dobro da lahko ta motor ne odnese vseh kosti naokoli

  • 13:27 3. Februar 2021.

    Pa saj ta babura primitivna res nima nič kaj drugega pokazati. Sploh v glavi nima nič

  • 10:13 3. Februar 2021.

    Daj, no, brihta!!! KAKŠNO BRADAVIČKO??? Z mikroskopom bi jo moral iskati! Prav bedast članek, samo da se nekaj piše.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.