Tara Zupančič: "Perotu in ekipi želim, da odlično opravijo"

Foto: Saša Despot Zvezde plešejo, Peter Poles, Tara Zupančič
Sedaj je že znano, da Tare Zupančič v premierni oddaji Zvezde plešejo ne bo.
Oglej si celoten članek

Žal je voditeljica plesnega spektakla Zvezde plešejo Tara Zupančič zbolela, kot smo poročali že včeraj, sedaj pa je tudi znano, da v nedeljo ne bo vodila oddaje. Tako bo Peter Poles ob sebi gostil zamenjavo, a na Pop TV v tem trenutku še ne izdajo, kdo bo stopil v Tarine čevlje.

Kakšno je Tarino zdravstveno stanje in koliko časa bo odsotna, ni znano, je pa v svoji izjavi povedala, da svoji ekipi želi odlično izpeljano prvo oddajo nove sezone: "Čeprav so priprave potekale z vso vnemo in sem se izredno veselila nedelje, da se vrnem v Zvezde plešejo, mi je zagodlo zdravje. Prvo oddajo bom tako na žalost spremljala iz postelje, a z nič manj adrenalina in s srcem z ekipo. Perotu in ekipi želim, da odlično opravijo in upam, da se vidimo čim prej."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:11 8. Marec 2018.

    Še eden izmed ostroumnih naslovov...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.