Tara Zupančič se je pokazala "brez fasade“

Foto: Miro Majcen, POP TV
Foto: Miro Majcen, POP TV
Takšna lepotica ne potrebuje ličil!
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica Tara Zupančič je zaradi izrednih razmer, ki ga je sprožila epidemija koronavirusa, ostala brez oddaje Zvezde plešejo, ki jo vodi skupaj s Petrom Polesom. Šov je POP TV začasno ukinil še pred poostrenimi ukrepi zaradi novega virusa. Lepotica uboga navodila vlade in v teh kriznih časih ostaja doma v karanteni, kjer je nastala tudi Tarina fotografija, na kateri ne nosi ličil

"Karantenski trend v Šentvidški Podgori - brez fasade pa s perjem na glav!“ je zapisala ob posnetku.

In kako si v teh časih krajša čas? "Po 19. uri se je treba urediti za v »posteljo« in potem ob 20. uri pride na vrsto film. Vrnila sem se v otroštvo, le risank in Živ-žava ne gledam zjutraj (smeh),“ je pred kratkim povedala za Onaplus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:09 1. April 2020.

    Kako lahko mediji, takšno strašilo imenujete, Lepotica?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.