Tara Zupančič: "Zakaj moram izjaviti, da sva par, saj je jasno!"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Lepa voditeljica le priznala novo ljubezen …
Oglej si celoten članek

Čeprav so žvrgoleli že ptički na veji, je voditeljica Tara Zupančič vezo z Matevžem Šaleharjem Hamom za medije spomladi potrdila le med vrsticami, tokrat pa ji je le ušlo. "Zakaj moram izjaviti, da sva par, pa saj je jasno, a ni," je bila iskrena in razkrila, da s Hamom še ne živita pod isto streho, a da se "super razumeva in je vse v redu"

Z voditeljice se večkrat pošalijo, tudi javno, da "zbira glasbenike", pred Hamom ji je srce in posteljo grel tudi Tomi Meglič, sama pa priznava, da glasbenike občuduje že od otroštva in da si je kot otrok tudi sama želela postati ena izmed njih. "Muziko imam zelo rada, moj stric je imel band, od majhnega sem rasla s tem in to mi je nekako ostalo. Kot otrok sem si zelo želela igrati klavir, a si se moral najprej naučiti igrati flavto, meni pa to ni dišalo. Za vsak božič sem težila, da mi kupijo sintetizator, dobila pa sem bundo, tega se zelo spomnim. Grozno. Potem sem to nekako opustila. Se pa že vsa ta leta učim igrati kitaro, a vsakič znova to opustim in spet začnem, morda se bom enkrat do petdesetega naučila," pravi Tara.

Kaj pa kot dekle glasbenika, ga vedno spremlja v prvi vrsti? "Nikoli v prvi vrsti, prej v zadnji. Nikoli nisem bila tip človeka, ki bi se rinila v prve vrste, mi je super, da se pomešam med ljudmi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:11 7. September 2021.

    Ne vem kdo forsira te punce 33+ brez otrok po medijih. niti resnega odnosa ne zna zgradit z moškim. Kako …

  • 16:08 12. September 2019.

    Jan Plestenjak, Tomi Meglič, 'tamau' Šalehar ... Kdo bo naslednji? :)

  • 21:32 7. September 2019.

    Vsako leto ima drugega, grozno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.