Tarantinov seznam naj filmov leta 2011

Foto: Blitz Film & Video Distribution Polnoč v Parizu Foto: Blitz Film & Video Distribution Vzpon Planeta opic Foto: Continental Film Zmagovalec Foto: Cinemania group Koža, v kateri živim Foto: Blitz Film & Video Distribution Možje X: Prvi razred Foto: IMDb Young Adult Foto: Continental Film Attack The Block Foto: IMDb Red State Foto: IMDb Warrior Foto: IMDb The Artist Foto: IMDb The Three Musketeers
Režiser Quentin Tarantino vsako leto sestavi seznam filmov, ki so po njegovem mnenju najboljši. Tudi za leto, ki je za nami, je pripravil listo 11 filmov, ki so vredni ogleda. Poglejmo si njegov izbor.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.