Tarantinu "ukradli" scenarij

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Filma ne bo, bo pa knjiga.
Oglej si celoten članek

Quentin Tarantino se je odločil, da naslednji film, ki ga bo snemal, ne bo vestern Osovraženih osem (The Hateful Eight), ker je v javnost že pricurljal scenarij za film, Tarantino pa je za to izvedel, ko je njegov agent začel dobivati klice igralskih agentov, ki so za vlogo v filmu novačili svoje stranke.

Namesto za strelskimi obračuni na Divjem zahodu se je Tarantino tako podal na lov za krivcem, ki je scenarij posredoval javnosti. "Zelo zelo sem razočaran. Napisal sem prvi osnutek scenarija in filma nisem nameraval začeti snemati do naslednje zime," je zaplet za spletni portal Deadline komentiral režiser; ta je na seznam osumljencev uvrstil šest ljudi, ki jim je posredoval scenarij, med njimi tri igralce.

Jezen na agente

"Dal sem ga trem igralcem, Michaelu Madsenu, Bruceu Dernu in Timu Rothu. Za Rotha vem, da tega ni naredil, eden od preostalih dveh pa ga je v branje posodil svojemu agentu, ki ga je nato posredoval vsem v Hollywoodu," je potek dogodkov opisal Tarantino in dodal: "Ne vem, kako delujejo ti prekleti agenti, a to ne bo naslednji film, ki ga bom posnel. Scenarij bom izdal v obliki knjige, in to je zaenkrat to."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.