Tatovi Coppoli izmaknili filmski scenarij

Foto: Žurnal24
V Buenos Airesu so tatovi režiserju Francisu Fordu Coppoli izmaknili računalnik s scenarijem za njegov novi film Tetro.
Oglej si celoten članek

Francisu Fordu Coppoli so ukradli računalnik. © Getty Images

 
V argentinskem glavnem mestu Buenos Aires so tatovi ameriškemu filmskemu režiserju Francisu Fordu Coppoli izmaknili računalnik s scenarijem za njegov novi film Tetro. Režiser je v četrtek sporočil, da je pripravljen dati tatovom celo nagrado, če mu vrnejo računalnik ali vsaj na njem shranjeno vsebino.

"V imenu Coppole prosimo vsaj za vrnitev podatkov, ki se nahajajo v računalniku. Gre za sadove dolgotrajnega ustvarjalnega dela," je povedala ena izmed sodelavk 68-letnega režiserja. Coppola je zaradi izgube nepogrešljivega gradiva menda zelo prizadet. Tetro naj bi pripovedoval o družini italijanskih umetnikov, ki se izselijo v Argentino.

Začetek snemanja filma je načrtovan za februar prihodnje leto v Argentini. Coppola je v ta namen najel filmski studio v filmskem in zabaviščnem predelu Palermo.
Po navedbah policije za krajo sumijo pet ljudi, ki so oboroženi vdrli v zgradbo in z nožem lažje ranili enega od sodelavcev Coppole. Režiserja tedaj ni bilo v hiši. Tatovi so iskali denar, ko pa ga niso našli, so se zadovoljili z računalnikom, filmsko kamero in nekaj režiserjevimi osebnimi predmeti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.