Tatu spolno zlorabljala

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ruski tat si bo še dolgo zapomnil dogodek, ko je poskušal oropati frizerski salon.
Oglej si celoten članek

Rus Viktor Jasinski se je odločil oropati neki frizerski salon. Ko je vstopil, pa ni niti najmanj pričakoval, kaj bo lastnica salona Olga Zajac z njim dejansko naredila. Ponosna lastnica črnega pasu v karateju ga je namreč presenetila, ga udarila, da je padel po tleh, nato pa ga zvleka v sosednjo sobo. Tam ga je spolno izkoristila.

V sobi ga je pustila zaklenjenega tri dni in mu pridigala o vedenju. Ker mu ni dala nič hrane, temveč le viagro, je nesrečnež moral po osvoboditvi v bolnišnico.

Ker je presodil, da je njeno dejanje hujše od kraje, jo je prijavil policiji. Zdaj sta v zaporu oba, on zaradi poskusa tatvine, ona pa zaradi prisilnega seksa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.