Taylor ponovno prekosila vse

Foto: FameFlynet Taylor Swift Foto: FameFlynet Justin Timberlake Foto: FameFlynet Rihanna Foto: FameFlynet Lady Gaga Foto: FameFlynet One Direction Foto: FameFlynet Katy Perry
Včeraj so v Los Angelesu podelili nagrade za glasbene dosežke v preteklem letu American Music Awards.
Oglej si celoten članek

Na glasbenih nagradah American Music Awards, ki jih je vodil raper Pitbull, sta slavila Taylor Swift in Justin Timberlake. Slednji je domov odnesel kipec za najboljšega moškega izvajalca v kategoriji pop/rock, za najboljšega moškega izvajalca v kategoriji soul/r'n'b in za najboljši soul/r'n'b album. Taylor pa je osvojila kar štiri kipce, med drugim tudi najbolj zaželenega – za najboljšo ustvarjalko leta.

Med ostalimi nagrajenci so bili še Rihanna (najboljša ženska izvajalka v kategoriji soul/r'n'b), One Direction (najboljša skupina v kategoriji pop/rock), za najboljšo pesem leta pa je bila nagrajena Cruise izvajalcev Florida Georgia Line in Nellyja. Celoten seznam nagrajencev si lahko ogledate tukaj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.