Taylor pripravlja maščevanje

Foto: Žurnal24
Pevka Taylor Swift se bo letos maščevala Kanyeu Westu za lanskoletni izpad na podelitvi MTV Video glasbenih nagrad.
Oglej si celoten članek

Spomnimo: Raper je country pevko, ki je prejela nagrado za najboljši ženski video, prekinil med njenim zahvalnim govorom in izjavil: "Taylor, res sem vesel zate in dovolil ti bom dokončati govor, vendar ima Beyonce enega najboljših spotov vseh časov."

Taylor tega ponižanja še ni pozabila, zato naj bi raperju letos pripravila neprijetno presenečenje. Pevka bo namreč nastopila na podelitvi nagrad, ameriški mediji pa poročajo, da se bo Kanyeu maščevala s pesmijo. Organizatorji prireditve njen naslov čuvajo kot največjo državno skrivnost.

Raper je pretekli teden na Twitterju zapisal, da se Taylor (še enkrat) opravičuje za incident in da je zanjo napisal pesem. Ni znano, ali bo raper, ki bo prav tako nastopil na podelitvi, omenjeno pesem zapel in se pred vsemi opravičil za sramoto, ki jo je pevki lani nakopal na glavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.