Taylor Swift omrežila britanskega zvezdnika

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Taylor Swift že ima novega ljubimca. Tokrat igralca!
Oglej si celoten članek

V začetku tega meseca se je razvedelo, da je glasbenik Calvin Harris zapustil pevko Taylor Swift. Govorilo se je, da je bil ljubosumen na njen uspeh, po besedah nekaterih drugih virov pa se je ustrašil resne zveze. Taylor naj bi si namreč želela poroke …

Sedaj pa so se pojavile fotografije, objavil jih je The Sun, na katerih se 26-letna Taylor že stiska k drugemu. Gre za igralca 35-letnega Toma Hiddlestona, zvezdnika serije Nočni receptor. Da sta si zelo naklonjena, se je videlo že maja na MET gali, kjer sta skupaj zaplesala.

Romantične fotografije so nastale v torek na plaži pred pevkinim posestvom na Rhode Islandu. Golobčka sta se ves čas stiskala in poljubljala in prav vseeno jima je bilo, da sta v javnosti, je povedal očividec.

Calvin Harris je po koncu zveze na Twiterju napisal, da sta se s Taylor razšla v prijateljskem duhu. "Ostala sta ljubezen in veliko spoštovanje," je zapisal, a objavo, ko se je razvedelo za pevkino novo romanco, izbrisal in Taylor odstranil s seznama ljudi, ki jim na Twitterju sledi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.