Taylor Swift pokazala rezultate lepotne operacije

Foto: Profimedia Taylor Swift Foto: Profimedia Taylor Swift Foto: Profimedia Taylor Swift Foto: Profimedia Taylor Swift Foto: Profimedia Taylor Swift Foto: Profimedia Taylor Swift Foto: Profimedia Taylor Swift
Privoščila si je večjo košarico.
Oglej si celoten članek

Že nekaj mesecev se šušlja, da naj bi si pevka Taylor Swift povečala oprsje. Pred nekaj dnevi je izdala nov videospot za pesem End Game, kjer se lahko na lastne oči prepričamo, da je v njenem nedrčku res nekaj novega.

Čeprav pevka operacije še ni priznala, pa so njeni oboževalci prepričani, da bi tako oprsje težko 'zaigrala' s push-up nedrčkom. Več v galeriji in v videu spodaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.