Taylor Swift je v spotu odvrgla prav vsa oblačila

Foto: Profimedias Taylor Swift
Predvsem moški del oboževalcev bo navdušenih!
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram Taylor Swift Ameriška pevka Taylor Swift z najnovejšimi skladbami in videospoti navdušuje tako njene zveste oboževalce kot tudi tiste, ki se za njo prej niso ozirali. Njen prvi videospot Look what you made me do je po dolgem odmoru navdušil glasbene kritike, saj je v njem veliko skritih pomenov o življenju v svetu zabave, o njenih odnosih z drugimi zvezdniki, o njenih oboževalcih in rumenih medijih.

Tokrat pa navdušuje predvsem moški del svojih oboževalcev, saj je na svojem instagramu objavila kratek izsek novega videospota za pesem Ready for it. V njem se je 'slekla do golega' in pokazala svoje izklesano telo.

Do zdaj se nikoli ni slačila in je o tem tudi spregovorila, češ da ji za slavo in uspeh to ni potrebno delati. No zdi se, da je končno podlegla pritisku sveta zabave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.