Te barve bomo nosili spomladi

Foto: Profimedia
Poslovite se od temnih barv. Letos so "in“ močne barve.
Oglej si celoten članek

Obdobje temnih in težkih plaščev in toplih bund še ni mimo, modni oblikovalci pa so se že ukvarjali z vprašanjem, kaj se bo nosilo to pomlad. Pestro in barvito bo, kažejo prve modne revije spomladanskih lepotnih trendov.

Barvni trendi 2018

Bledo vijolična
Lanska moda je narekovala ultravijolično barvo leta, letos pa bodo v ospredju svetlejši odtenki. Spomladi bomo videli veliko oblačil v bledo vijoličnih odtenkih in v prelepi barvi sivke.

Roza in rdeča

Foto: Profimedia moda pomlad
Kdo pravi, da se roza in rdeča barva ne marata? Letos bodo dokazali, da temu ni tako. Ta barvna kombinacija bo to pomlad nosila vsaka modna navdušenka.

Močna modra barva

Foto: Profimedia moda pomlad
Z modro barvo ne boste zgrešili. Predlagamo tanek plašč ali pajac v tej barvi.

Hladne pastelne barve

Foto: Profimedia moda pomlad
Nežni odtenki bodo popestrili tople dneve.

Rumena in oranža

Foto: Profimedia moda pomlad
V omaro vnesite nekaj energije. Kupiti si vsaj en kos v rumeni in oranžni barvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.