Te barve svetlolaskam najbolj pristajajo

Foto: Profimedia blondinka Foto: Profimedia blondinka Foto: Profimedia blondinka Foto: Profimedia blondinka Foto: Profimedia blondinka
Pri izboru oblačil upoštevajte tudi svojo barvo las. To so barve, ki najlepše pristajajo blondinkam.
Oglej si celoten članek

1. Modra
Svetlolaske so v močnim modrih odtenkih videti naravnost božanske. Tudi svetlo modra barva jim laska, najlepše pa so v oblačilih kraljevsko modre barve.

2. Močna rdeča
Tisti, ki menijo, da rdeča barva pristaja le temnolaskam, se motijo. Blondinke v oblačilih rdeče barve izžarevajo moč in strast.

3. Rjava
Dolgočasna barva? Ne na svetlolaskah! Če ne želite izstopati in razmišljate o črnem oblačilu, raje posezite po rjavkastih odtenkih.

4. Zelena
Barva, ki lepo poudari barvo oči in kožo. Pozimi izberite temno zeleno barvo.

5. Pastelni odtenki
Svetlo vijolična, marelična … Oblačila teh barv so vsekakor primerna tudi za zimo, saj boste z njimi sebi in tudi okolici popestrili dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.