Te besede so morale Heidi Klum pošteno zaboleti …

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ali njen Vito res gleda za drugimi?
Oglej si celoten članek

Nekdanja tekmovalka šova Germany's next Topmodel, Nathalie Volk, je povedala, da jo je Vito Schnabel, ki že dalj časa intimno prijateljuje s kar nekaj let starejšo Heidi Klum, povabil na ekskluzivno odprtje galerije. Tam naj bi se z njo spogledoval in jo povabil na zmenek. "S svetlikajočimi se očmi in ves nasmejan je prišel do mene in rekel: 'Hej, kako si, lepotička.' Seveda sem se počutila počaščeno,“ je povedala 19-letnica in dodala: "Heidi je nad Vitom navdušena, on pa nad njo malo manj.“

Heidi in Vito sta že dve leti par. Govorice, da v njuni zvezi škripa, so se sicer pojavile že večkrat, a jih je Heidi z objavo skupnih fotografij na družbenih omrežjih vsakokrat demantirala. Manekenka se je tokrat zavila v molk, se je pa oglasil Heidijin oče, ki meni, da je Nathalijina zgodba iz trte izvita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.