Te besede so njegovo bivšo ženo verjetno zelo prizadele

Foto: Profimedia
Chris Pratt o svojih željah za prihodnost.
Oglej si celoten članek

"Sladka Katherine, tako srečen sem, da si rekla da. Navdušen sem, da sem bo poročil s tabo,“ so besede, s katerimi je zvezdnik filma Jurski svet: Padlo kraljestvo, Chris Pratt, svetu sporočil, da je Katherine Schwarzenegger zaprosil za roko.

Lepe želje in čestitke so deževale iz vseh strani. Oglasila se je celo Chrisova bivša žena Anna Faris. "Vesela sem za vaju. Čestitke,“ je parčku čestitala 42-letnica, ki ima z zvezdnikom sina Jacka.

Igralca sta se očitno res razšla v prijateljskem duhu, bi pa nas zanimalo, kaj Farisova pravi na nedavni intervju svojega bivšega partnerja. Ta je namreč na vprašanje, kako je videti "popolna prihodnost“, odgovoril: "Prihodnost? Oh, veliko otrok.“ Zvezdnik je tudi dejal, da bi rad manj delal in bolj užival v življenju.

Te besede so Farisovo verjetno prizadele. Razlog za ločitev naj bi bila namreč njena želja po povečanju družine, s čimer pa se Chris ni strinjal, saj se je želel posvetiti karieri. Za Katherine, hčerko Arnola Schwarzeneggerja, je Pratt očitno spremenil svoje prioritete.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.