Te fotke so letos na Instagramu "razturale"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kendall Jenner in Taylor Swift sta na Instagramu prikazale moč milenijcev.
Oglej si celoten članek

Fotografija Jenner, ki ima 42,5 milijona sledilcev, z lasmi razprostrtimi v obliki srca je letos dobila največ všečkov, kar 3,2 milijona.

 

Drugo in tretje mesto zasedata fotografiji Taylor Swift. Na prvi je Swiftova z velikim šopkom rož, ki ji jih je poslal Kanye West, na drugi je slikana s Calvinom Harrisom, s čimer je sprožila veliko ugibanj o njunem razmerju.

 

 

 

Dejstvo, da sta na šestih fotografijah od desetih Swiftova oziroma Jennerjeva je dober pokazatelj o vplivu, ki ga imajo družabna omrežja na mlade.

Swiftova ima na Instagramu 56,9 milijona sledilcev, Seleni Gomez sledi 53,2 milijona ljudi, Kim Kardashian pa 53,1 milijona. 

Kylie, mlajša sestra Kendall Jenner je na četrtem mestu s fotografijo potrdila o maturi. Med deseterico sta se prebila tudi Beyonce s fotografijo hčerke Ivy in Selena Gomez s selfijem.

 

Kendall je krono prevzela starejši sestri Kim Kardashian, ki je lani na lestvici kraljevala s fotografijo s svoje poroke s Kanye Westom.

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:19 3. December 2015.

    ja res.....zelo "pomembne" fotografije....le kaj bi svet brez njih....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.