Te fotografije bo Usain Bolt verjetno obžaloval

Foto: Profimedia usain bolt Foto: Profimedia usain bolt Foto: Profimedia usain bolt Foto: Profimedia usain bolt Foto: Profimedia usain bolt
Je Usain Bolt prevaral zaročenko?
Oglej si celoten članek

Šprinter Usain Bolt si je v Riu dal duška, in to ne le na stezi, ampak tudi v neki diskoteki, kjer je pošteno zalil svoj 30. rojstni dan. Dekle, s katero se je tam zabaval, sicer ni njegova partnerka Kasi Bennet, s katero je že skoraj tri leta v zvezi. 



Če Kasi fotografije iz diskoteke ne bodo dvignile pritiska, ji ga bodo zagotovo posnetki, ki jih je na WhatsAppu objavila 20-letna Brazilka Jady Duarte, ki je z Boltom pristala v postelji. Na eni fotografiji Bolt lepotičko objema, na drugi pa ji je, vsaj tako je videti, dal poljub. Duarte je za časnik Extra povedala, da ni vedela, da je spoznala slavnega atleta, njuno nočno snidenje pa opisala z besedo "normalno“. 

30-letni Usain je sicer svojo zvezo s Kasi pred mediji skrival. "Vedel sem, da jo bodo ljudje, ko se bo razvedelo, poskušali prizadeti. Povedal sem ji, da mora ostati mirna in da mora biti na življenje v javnosti pripravljena,“ je razložil Bolt.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.