Te fotografije mu ni oprostila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Konec slavne zveze. Pika na i je bila fotografija z zvezdnico Bello Thorne.
Oglej si celoten članek

Miley Cyrus naj bi znorela, ko je na Instagramu opazila fotografijo, ki jo je objavila 17-letna zvezdnica Bella Thorne.

Na fotografiji se mlada lepotica namreč med večerjo stiska k Mileyjinemu fantu Patricku Schwarzeneggerju. Četudi je Bella ob fotografiji zapisala, da sta le prijatelja, je Miley, ki še vedno ni pozabila Patrickovih vročih posnetkov z neko temnolasko v Mehiki, prekipelo.

Kot poročajo mediji, Miley sicer ne nasprotuje zmenkom z drugimi, jo pa moti nediskretnost. In to naj bi bil tudi razlog, da je Patricka po objavi fotografije z Bello zapustila. "Žal ji je, da sta imela odprto zvezo. Ponudila mu je prst, on pa je zgrabil celo roko,“ je konec slavne zveze pokomentiral Mileyjin prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.