Te novice bodo gledalci POP TV izjemno veseli

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Na male ekrane prihaja 15. sezona Gorskega zdravnika.
Oglej si celoten članek

Jutri se na POP TV vrača serija Gorski zdravnik. 15. sezono bodo gledalci lahko spremljali vsak torek in sredo ob 20:00.

V nemški seriji bomo v glavni vlogi spet videli Hansa Sigla, ki bo v idilični vasi med gorami reševal tudi druge zaplete, ne samo zdravstvenih. Tudi 15. sezona bo polna napetih peripetij in zapletenih medicinskih primerov. Martin se bo tokrat moral soočiti s preglavicami na osebnem področju, saj se bo boril za skrbništvo nad svojim sinom. Tudi njegovo razmerje z Anne se znajde na hudi preizkušnji. Kljub vsem zasebnim stiskam pa bo gorski zdravnik še naprej kazal polno zavezanost svojim pacientom.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:08 25. April 2022.

    sranje od gnilga pop tv gnojnca od programa

  • 21:07 25. April 2022.

    ne gledam več POP tv, pa če mi plačajo...

  • 20:47 25. April 2022.

    In to sranje od televizije moramo celo plačevati preko ponudnika telekomunikacij? Zahtevamo, da se Pop TV briše iz osnovne programske …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.